Observatori de l'Ebre

Seleccioni el seu idioma

Observatori de l'Ebre

L’Observatori de l’Ebre convoca una plaça per a un Doctor en Física per a realitzar tasques adscrites al projecte de investigació TechTIDE de la convocatòria de Competitivitat del sector Espacial Europeu de Tecnologia i Ciència H2020 COMPET-5: Space Weather.

 Descripció del perfil:

Es precisa un Doctor en Física amb una àmplia experiència de recerca en l’àmbit de geomagnetisme i aeronomia, especialment en l’estudi, detecció i caracterització de pertorbacions magnètiques i/o ionosfèriques i la seva relació amb fenòmens de meteorologia espacial. És essencial una llarga experiència amb tractament i anàlisi de dades geofísiques i coneixements de programació, preferiblement amb Matlab o Fortran. Es valorarà la capacitat per treballar en equip a nivell internacional i la capacitat de disseminació de la recerca en forma de congressos i articles en revistes indexades. També es valorarà l’experiència en preparar informes tècnics. És necessari el coneixement del català i/o castellà i és essencial un bon nivell de comunicació en anglès oral i escrit.

Responsabilitats i tasques:

La persona contractada s’integrarà en la sublinia de Geomagnetisme i Aeronomia per a realitzar tasques en el marc del projecte TechTIDE. En particular, el candidat s’involucrarà en el suport i el disseny de ferramentes per a la detecció automàtica de les pertorbacions ionosfèriques i extreure’n la seva amplitud, velocitat i direcció de propagació, i en l’estudi dels seus mecanismes d’origen i evolució en el temps. També participarà en la disseminació d’aquests resultats mitjançant la preparació d’articles a congressos i publicacions científiques, i també haurà de preparar informes tècnics i de progrés.

Retribució

1.920,00 € Bruts mensuals aproximadament.

Tipus de contracte

Contracte d’obra i servei a temps complert.

Durada del contracte

Vuit mesos ampliables a tretze depenent de la vàlua i els resultats.

Terminis

  • Publicació de l'anunci: 12/01/2018
  • Data límit d'enviament de candidatures: 13/02/2018
  • Procés de selecció: 14/02/2018-20/02/2018
  • Inici del contracte: 22/02/2018 aproximadament
  • Finalització del contracte: 21/10/2018 aproximadament

Procés de presentació de candidatures

Els candidats interessats han d'enviar els següents documents a l'adreça de correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. posant la paraula TECHTIDE2018 en l'assumpte.

  • Carta de motivació
  • CV
  • Referències (incloent e-mail i telèfon de contacte) (opcional)

En cas de ser necessari, es podrien realitzar entrevistes personals (presencials o remotes).

Resolució (20/02/2018):  El contracte s'atorga al Dr. Antoni Segarra, el sol candidat presentat.