Observatori de l'Ebre

Seleccioni el seu idioma

Observatori de l'Ebre

L'Observatori de l'Ebre convoca una plaça per a un doctor en física, medi ambient, meteorologia, clima o similar.

Descripció del perfil:

Àmplia experiència en l'estudi dels processos físics en la interfície entre el sòl, la vegetació i l'atmosfera i la seva simulació mitjançant models de superfície continental (LSM, land surface model). Experiència en la validació i en l'anàlisi dels resultats de simulacions LSM en aplicacions relacionades amb la humitat del sòl i / o els recursos hídrics. Experiència en hidrologia física i simulació de cabals. Coneixements avançats i experiència en entorns Linux (shell scripts), programació en Fortran i llenguatges de scripting (R o Python) en contextos científics. Capacitat per analitzar dades en formats usats habitualment en aquest camp (NetCDF) i de les eines per tractar-los. Es valorarà l'experiència amb sistemes d'informació geogràfica (SIG). Participació en congressos i publicacions científiques. Un bon nivell de comunicació en anglès és essencial. El català i / o el castellà és necessari. Es valorarà positivament la comprensió escrita del francès (part de la documentació tècnica a utilitzar està escrita en aquesta llengua).

Responsabilitats: La persona contractada s'integrarà en la sublínia d'hidrologia física, meteorologia i clima, realitzant tasques de desenvolupament i validació del model SASER i col·laborarà en els projectes científics en curs en què s'utilitza aquest model.

Retribució: 973,00 € bruts al mes.

Tipus de contracte: Contracte temporal a temps parcial (20 hores setmanals).

Durada del contracte: Incorporació l'1 de setembre de 2017 i finalització el 28 de febrer de 2018.

Terminis:

  • Publicació de l'anunci: 19/07/2017.
  • Data límit d'enviament de candidatures: 15/08/2017.
  • Procés de selecció: 16/08/2017-30/08/2017.
  • Inici del contracte: 01/09/2017.
  • Finalització del contracte: 28/02/2018.

Procés de presentació de candidatures:

Els candidats interessats han d'enviar els següents documents a l'adreça de correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. posant la paraula PTP2017 en l'assumpte.

  • Carta de motivació.
  • CV.
  • Referències (incloent e-mail i telèfon de contacte) (opcional).

En cas de ser necessari, es podrien realitzar entrevistes personals (presencials o remotes).

Resolució

24/08/2017: Es resol que el candidat amb el perfil més proper al perfil descrit a la candidatura és la Dra. Anaïs Barella Ortiz.