Roquetes (Baix Ebre), 19 d’octubre de 2018 -- La contractació està emmarcada dins d'un nou programa de Garantia Juvenil a través del Servei d'Ocupació de Catalunya i la persona contractada té un contracte de pràctiques, un pla de treball i un tutor per desenvolupar un projecte a l’Observatori de l’Ebre entre el 30 d’octubre d'aquest any i el 30 d’abril del 2019.


Aquesta iniciativa millora l’ocupació de les persones joves menors de 30 anys, mitjançant l'adquisició d’aptituds i competències derivades de la pràctica laboral, alhora que facilita la seva posterior incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps.


La persona contractada farà tasques d’acord amb la seva formació en l’aprenentatge de recuperació de registres històrics i dades geofísiques i solars incidint en la digitalització i conservació d’aquests registres. L’objectiu és proporcionar-li la pràctica professional adequada als estudis cursats.


La Garantia Juvenil és una iniciativa de la Unió Europea per reduir l'atur juvenil, implementada pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies a través del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC). A Catalunya compta amb fons propis i del Fons Social Europeu.


Les persones interessades i que reuneixen els requisits, s'han d'inscriure a l'Oficina de Treball del SOC a Tortosa, Passeig Ribera, núm. 29 Tortosa indicant el núm. de referència d'Oferta: 09-2018- 32134

soc 1l

idbc

sepe

flag yellow low