Observatori de l'Ebre

Seleccioni el seu idioma

Observatori de l'Ebre

Roquetes (Baix Ebre), 16 de desembre de 2016--La contractació està emmarcada dins d'un nou programa de Garantia Juvenil a través del Servei d'Ocupació de Catalunya i la persona contractada té un contracte de pràctiques, un pla de treball i un tutor per desenvolupar un projecte a l’Observatori de l’Ebre entre el 15 de novembre d'aquest any i el 14 de maig del 2017.

Aquesta iniciativa millora l’ocupació de les persones joves menors de 30 anys, mitjançant l'adquisició d’aptituds i competències derivades de la pràctica laboral, alhora que facilita la seva posterior incorporació al mercat laboral de forma estable i duradora en el temps.

La persona contractada farà tasques d’acord amb la seva formació en l’aprenentatge de recuperació de registres històrics i dades geofísiques i solars. L’objectiu és proporcionar-li la pràctica professional adequada als estudis cursats.

La Garantia Juvenil és una iniciativa de la Unió Europea per reduir l'atur juvenil, implementada pel Departament de Treball, Afers Socials i Famílies a través del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC). A Catalunya compta amb fons propis i del Fons Social Europeu. 

 

soc 1l

idbc

sepe

flag yellow low