Observatori de l'Ebre

Seleccioni el seu idioma

Observatori de l'Ebre

Roquetes (Baix Ebre), 4 de novembre de 2013 -- En motiu de la 18a Setmana de la Ciència l'Observatori de l'Ebre organitza la ja tradicional Jornada de Portes Obertes.

La Jornada, que tindrà lloc el diumenge 17 de novembre a les 11:00, constarà de tres activitats: una conferència, un taller experimental i una visita guiada a les instal·lacions del centre.La conferència, impartida per la Dra. Carme Llasat (Universitat de Barcelona), portarà com a títol "L'Observatori de l'Ebre: peça clau de la història de la meteorologia a Catalunya". En ella, la Dra Llasat presentarà la història de la meteorologia a Catalunya, fent èmfasi en l'important rol de l'Observatori de l'Ebre.

El taller experimental girarà al voltant dels conceptes de pressió atmosfèrica i buit. En ell, s'hi presentaran vistoses experiències que ens permetran entendre millor el rol que juga la pressió atmosfèrica en les nostres vides.

Finalment, s'organitzarà la tradicional visita guiada als principals pavellons de l'Observatori.

Les activitats anteriors estan dirigides al públic en general i són d'accés lliure; no és necessari inscriure's. No obstant, la sala té un aforament limitat de 150 persones. Podeu obtenir més informació trucant al 977 500 511 o escrivint a Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..