Observatori de l'Ebre

Seleccioni el seu idioma

Observatori de l'Ebre

Aquest any organitzem de nou els Estels a l'Ebre, amb la col·laboració de Sternalia, on s'hi podrà gaudir d’un sopar, una visita guiada a l'Observatori, una conferència i una observació astronòmica.

estels-ebreEl sopar està elaborat amb productes de la zona i és servit per Càterings Selectes del restaurant Lo Llaüt de Tortosa. Els experts encarregats de la conferència i observació són: Enric Trullols (professor de la Universitat Politècnica de Catalunya i doctor en astrofísica per la Universitat de Barcelona) o bé Àngela Talarn (graduada en física i màster oficial High Energy, Astrophysics and Cosmology per la Universitat Autònoma de Barcelona) o bé Antoni Segarra (Llicenciat en Física per la Universitat de Barcelona i màster en Geofísica per la Universitat de Barcelona – Universitat Ramon Llull).

Qui ho desitgi té la possibilitat d’allotjar-se a l’Hotel Corona o al Parador Castell de la Suda, tots dos de Tortosa, i l’endemà gaudir de l’oferta de lleure, gastronomia i turisme sostenible de les Terres de l'Ebre, amb platges extenses i tranquil·les, espais verges del Parc Natural del Delta de l'Ebre, l'espai d'interpretació Món Natura Delta de l'Ebre i muntanyes esquerpades del Parc Natural dels Ports. Quant al patrimoni històric, es poden visitar les pintures rupestres d’Ulldecona i Tivissa, les fortificacions templeres de Miravet o el recinte emmurallat de Tortosa. 

Com a novetat, enguany els Estels a l'Ebre es podran combinar amb visites guiades al call jueu de Tortosa amb La Jueva de Tortosa o una visita per la Tortosa modernista.

L'activitat s'organitzarà els dies 24 de maig, 7 i 21 de juny i 5 i 19 de juliol.

Per a més informació, consulteu aquesta pàgina o contacteu amb Sternàlia.