Atenció, l'exposició romandrà oberta fins el 16 d'abril.

ECartell Iberica museu ebrel proper dissabte 6 de febrer s'inaugura una nova edició de l'exposició de la revista Ibérica, Ibérica: divulgació, ciència i enginys al Museu de l'Ebre.

La revista Ibérica va nèixer a l'Observatori de l'Ebre el 1914 i la seva edició va perdurar fins el 2004. Estava dedicada a la divulgació de la ciència i la tecnologia. Durant el 2014 es va celebrar el centenari del seu naixement amb una sèrie d'exposicions que van tenir lloc a l'Observatori de l'Ebre, a l'Institut d'Estudis Catalans i al Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya.

 

El Museu de l'Ebre ha estat l'organitzador d'aquesta nova edició. L'exposició es podrà visitar al mateix museu del 6 de febrer al 16 d'abril. Els horaris de visita seran dimecres, dijous i divendres de 17 a 20h, dissabtes de 11 a 14h i de 17 a 20h i diumenges de 11 a 14h. En el marc de l'exposició, el Museu de l'Ebre organitza de manera regular una activitat per als més petits: Una portada per a la Ibérica, pensa i dibuixa una portada per a la revista. 


La inauguració serà el dia 6 de febrer a les 12 del migdia amb la conferència Coneixent la revista Ibérica a càrrec d'Estefania Blanch i Maria Genescà de l'Observatori de l'Ebre.