Observatori de l'Ebre

Seleccioni el seu idioma

Observatori de l'Ebre

El director del Servei Meteorològic de Catalunya, Oriol Puig  i el president de la Fundació Observatori de l'Ebre i alcalde de Roquetes, Francesc Gas, han signat avui un nou conveni per donar continuïtat a la col·laboració científica entre les dues entitats en matèria de meteorologia i climatologia.

En virtut del conveni, totes dues col·laboraran en projectes d'interès comú en matèria de meteorologia i climatologia per potenciar el nivell científic i acadèmic de la Fundació Observatori de l'Ebre.

El Servei Meteorològic de Catalunya, adscrit al departament de Territori i Sostenibilitat, és l'organisme oficial i referent a Catalunya, en matèria de meteorologia i climatologia.

L'Observatori de l'Ebre, institut universitari de la Universitat Ramon Llull, és una fundació sense ànim de lucre creada el 1904 i dedicada a l'estudi de fenòmens geofísics, amb una llarga tradició en matèria d'observació geofísica i meteorològica.

El Patronat de l'Observatori està format pels ajuntaments de Roquetes i Tortosa, l'Agència Estatal de Meteorologia (AEMET), el Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC), la Diputació de Tarragona, l'Institut Geogràfic Nacional, els departaments d'Empresa i Coneixement i de Territori i Sostenibilitat i el Servei Meteorològic de Catalunya (SMC).