L’Observatori de l’Ebre i STERNALIA participen a la XXI Mostra de Jazz a Tortosa amb Jazztronomia el proper dissabte 5 de juliol. Enguany en Guim Garcia-Balasch és l’artista convidat a l’Observatori de l’Ebre.

Guim Garcia-BalaschGarcia-Blasch és un dels músics més destacats del que podríem anomenar ‘segona onada’ dels jazzmen del nostre país; un músic amb un domini magistral del seu instrument, el saxo alt. Compta amb un so excel·lent i una característica forma de tocar. També destaca per la seva empatia amb el públic, amb qui interactua en cadascun dels esdeveniments en què participa, sense deixar ningú indiferent. Aquest valor afegit el converteix en un músic extravertit i comunicatiu que pot fer que fins l’espectador més sobri s’aixequi de la butaca o cadira. Guim Garcia-Balasch Grup, desenvolupa un repertori que visita paisatges musicals que van des del jazz més purista fins el swing més personal; passant pels ritmes brasilers

Jazztronomia és una manera original de passar una nit d’estiu a l'àrea de Tortosa: un sopar, visita a les instal·lacions de l’Observatori, observació del cel d’estiu a través de telescopis i un concert de Jazz. Enguany, amb nou menú, i amb opció d’activitats complementaries a la tarda o d’allotjament pels qui vulguin passar un cap de setmana complert al Delta de l’Ebre. Jazztronomia forma part del cicle Estels a l’Ebre, una activitat que apropa l’astronomia a tothom, en un entorn declarat Reserva de la Biosfera per la UNESCO, situat al Baix Ebre, dalt dels turons de Roquetes (Tarragona)

Més informació i reserves.