Observatori de l'Ebre

Seleccioni el seu idioma

Observatori de l'Ebre

Durant aquest estiu, l’Observatori es convertirà en l’escenari privilegiat de dos esdeveniments musicals destacats de l’escena catalana i internacional: l’Eufònic Terres de l’Ebre i el DeltaChamber Music Festival.

Es tracta de dos certàmens musicals que, malgrat la distància que els separa, compartiran el mateix teló de fons sota el cel estrellat de l’Observatori, envoltats d’història i coneixement.

El DeltaChamber, amb la música clàssica com a eix vertebrador, té la seu a Amposta i reuneix els millors instrumentistes del món i del nostre país per a fer música conjuntament a i per a les Terres de l’Ebre. L’edició d’enguany, “Arrels i paraules”, unirà per primera vegada veu i música de cambra, i tindrà lloc al Pavelló Landerer el dia 27 de juliol a les 20 h. Aforament limitat. Més informació i entrades a Concert “Arrels” a Roquetes | DeltaChamber Music Festival

El festival Eufònic se centra en les pràctiques digitals, l’electrònica i la revisió contemporània de les tradicions, i reuneix artistes de talla internacional com Arovane, que actuarà a l’Observatori el dia 24 d'agost a les 21:30 h, precedit per Neus P Cirera i Reynald Colom, a les 21 h. Esdeveniment gratuït. Més informació a Artistes — Eufònic (eufonic.net)