Observatori de l'Ebre

Seleccioni el seu idioma

Observatori de l'Ebre

Llista de distribució

Subscriu-te a la nostra llista d'activitats per conèixer les darreres novetats

Subscriu-te

Invitacio residencia

 

Tenim el plaer d'informar-los que el proper dimecres 2 de novembre s'inaugura una nova edició de l'exposició de la revista Ibérica, Ibérica: divulgació, ciència i enginys a la Residència d'Investigadors, Barcelona.

La revista Ibérica va nèxier a l'Observatori de l'Ebre el 1914 i la seva edició va perdurar fins el 2004. Estava dedicada a la divulgació de la ciència i la tecnologia. Durant el 2014 es va celebrar el centenari del seu naixement amb una sèrie d'exposicions que van tenir lloc a l'Observatori de l'Ebre, a l'Institut d'Estudis Catalans i al Museu de la Ciència i la Tècnica de Catalunya. Al 2016 es va realitzar una nova edició de l'exposició al Museu de l'Ebre, Tortosa.

L'exposició viatja aquest cop a la Residència d'Investigadors amb la col·laboració del Museu de l'Ebre (Amics i Amigues de l'Ebre). L'exposició es podrà visitar del 2 al 13 de novembre. Els horaris de visita seran de dilluns a divendres de 5 a 8 de la tarda, dissabte d'11 a 2 i de 5 a 8 i diumenge d'11 a 2.

La Residència d'Investigadors i l'Observatori de l'Ebre es plauen a convidar-los a la seva inauguració el dia 2 de novembre a les 18h. La inauguració inclou la conferència Coneixent la revista Ibérica a càrrec de Maria Genescà i Estefania Blanch de l'Observatori de l'Ebre.

 

Cartell residencia