Observatori de l'Ebre

Seleccioni el seu idioma

Observatori de l'Ebre

RESOLUCIONS

 

L'Observatori de l'Ebre convoca una plaça per a un Doctor en Física, MIRA2020OE, per a realitzar tasques adscrites al projecte de recerca MIRA (PGC2018-096774-B-I00) de la convocatòria del Programa Estatal de Generación del Conocimiento y Fortalecimiento Científico y Tecnológico del Sistema de I+D+i del 2018 finançat pel Ministerio de Ciencia, Innovación y Universidades (MCIU), per la Agencia Estatal de Investigación (AEI), y el FEDER. El candidat s'incorporarà a un grup dinàmic en la investigació per a la caracterització ionosfèrica terrestre, amb àmplia experiència en projectes de recerca d'àmbit nacional i internacional. Tindrà l'oportunitat de col·laboració amb altres grups de recerca, tant d'àmbit nacional com internacional.

MIRA01   MIRA02   MIRA03

 

Descripció del perfil

Es precisa un Doctor en Física amb una àmplia experiència de recerca en l’àmbit de geomagnetisme i aeronomia, especialment en l’estudi, detecció i caracterització de pertorbacions magnètiques i/o ionosfèriques i la seva relació amb fenòmens de meteorologia espacial. És essencial una llarga experiència amb tractament i anàlisi de dades geofísiques i coneixements de programació, preferiblement amb Matlab o Fortran. Es valorarà experiència de treball en equips internacionals i la capacitat de disseminació de la recerca en forma de congressos i articles en revistes indexades. També es valorarà l’experiència en preparar informes tècnics. És necessari el coneixement del català i/o castellà i és essencial un bon nivell de comunicació en anglès oral i escrit.

 

Responsabilitats i tasques

La persona contractada s'integrarà en el grup de recerca Geofísica GRGEO de la Universitat Ramon Llull (reconegut per la Generalitat de Catalunya 2017-SGR-1286) per desenvolupar tasques en el marc del projecte MIRA (PGC2018-096774-B-I00). En particular el candidat MIRA2020OE s'involucrarà en el suport i el disseny d'eines de detecció automàtica de pertorbacions ionosfèriques per a la seva caracterització i recerca de precursors en fenòmens de meteorologia espacial, així com en l'estudi dels seus mecanismes d'origen i evolució temporal. El candidat també participarà en la disseminació dels resultats mitjançant la preparació d'articles en congressos i publicacions científiques, i també haurà de preparar informes tècnics i de progrés.

 

Retribució

2.300,00 € bruts mensuals (12 mensualitats).

 

Tipus de contracte

Contracte d’obra i servei a temps complert.

 

Durada del contracte

12 mesos.

 

Terminis

  • Publicació de l'anunci: 07/08/2020
  • Data límit d'enviament de candidatures: 4/09/2020
  • Procés de selecció: 4/09/2020-14/09/2020
  • Inici estimat del contracte: 1/10/2020
  • Finalització estimada del contracte: 30/09/2021 (depenent de la data d’inici).

 

Procés de presentació de candidatures

Els candidats interessats han d'enviar els següents documents a l'adreça de correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. posant la paraula MIRA2020OE en l'assumpte.

  • Currículum Vitae
  • Títol de doctor (o certificat que acrediti que la defensa de la tesi s’ha realitzat i superat amb èxit).
  • Fotocòpia del DNI o document d’identitat legal a la Unió Europea
  • Carta de motivació acreditativa del seu interès per ocupar el lloc de treball, de no més de quatre pàgines d'extensió.
  • Cartes de recomanació (opcional).
  • Llistat de publicacions científiques del candidat (tesi doctoral, informes de projecte i/o articles científics). En el cas dels informes, la tesi doctoral i dels articles que no s’hagin publicat en modalitat open access, s’adjuntarà còpia electrònica dels documents.

Es realitzaran entrevistes personals (presencials o remotes) als candidats seleccionats.

 

Bases

BASES PER A LA PROVISIÓ D’UN LLOC DE TREBALL D’INVESTIGADOR DOCTOR A LA FUNDACIÓ OBSERVATORI DE L’EBRE EN EL MARC DEL PROJECTE MIRA (PGC2018-096774-B-I00)