Enguany l’Observatori de l’Ebre compleix 110 anys i amb motiu d’aquesta efemèride, la Biblioteca de l’Observatori vol celebrar la Diada de Sant Jordi 2015 amb una festa especial a la que hi esteu tots convidats. Per això hem preparat un seguit d’actes el dia 23 d’abril des de les 12 fins les 19:30 a la Biblioteca de l’Observatori. La diada consistirà en:

SantJordiWeb

- Visita guiada gratuïta a la Biblioteca, a les 12 i a les 18 on es podrà veure una mostra de les col·leccions especials del nostre fons històric.

- Hi haurà novel·les policíaques, llibres, vídeos, contes. Tots ells obtinguts de donatius i que es podran adquirir a 1 o 2€.

- Intercanvi i venda de punts de llibre commemoratius de les col·leccions especials i del 110è aniversari de l’Observatori.

- Venda del llibre d’Història de l’Observatori i del conte El meu Arc de Sant Martí a preus especials per a la Diada. 

 

Els beneficis d’aquesta activitat estaran destinats a adquirir una càmera fotogràfica que ens permeti preservar de manera adequada els documents patrimonials.

Més informació: Observatori de l’Ebre. Horta Alta, 38. 43520 ROQUETES (Tarragona). http://www.obsebre.es/ Tel: 977500511 o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.